MENIU

Stoichiţă: "Nu înţeleg de ce trebuie să plătim 40.000 de lei amendă din cauza suporterilor"

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că nu i se pare corectă sancţiunea dictată de Comisa de Disciplină a LPF din cauza căreia roş-albaştrii vor juca două meciuri cu porţile închise în urma comportamentului propriilor fani la partida cu Gloria Bistriţa.

"Nu mi se pare corect că trebuie să plătim 40.000 de lei amendă din cauza suporterilor, ba chiar mi se pare o decizie ilogică, nu a înjurat echipa. Va trebui să jucăm şi în aceste condiţii, nu avem ce face, dar decizia Comisiei de Disciplină a LPF a picat într-un moment foarte prost pentru noi, când aveam nevoie de suporteri, la derby-ul cu Rapid", a spus Stoichiţă, care a adăugat că va semna un contract valabil pe doi ani cu gruparea din Ghencea.

Tehnicianul grupării Rapid, Viorel Hizo, şi-a exprimat, la rândul său, părerea despre sancţiunea dictată împotriva Stelei: "E problema celor de la Steaua că meciul se va disputa cu porţile închise. Pentru noi era mai bine ca meciul să se joace cu spectatori, pentru că ar fi fost şi fanii noştri în tribune şi ne-ar fi susţinut".

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, ca Steaua să dispute două meciuri cu porţile închise din cauza comportamentului fanilor săi de la partida cu Gloria Bistriţa, din etapa a 9-a a Ligii I.

De asemenea, clubul din Ghencea a primit şi o amendă în valoare de 40.000 de lei. Cele două jocuri pe care Steaua le va susţine fără spectatori sunt cele cu Rapid, din etapa a 11-a, şi cu Unirea Alba Iulia, din etapa a 13-a.   
Mai multe articole despre:
Steaua amendă Mihai Stoichiţă