MENIU

Stoichiţă: Am jucat bine, dar am făcut greşeli individuale copilăreşti

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a pus pe seama greşelilor individuale eşecul suferit, joi seară, la Istanbul, cu Fenerbahce, în grupa H a Ligii Europa.

"Am făcut două goluri cadou. Am făcut greşeli individuale copilăreşti şi la nivelul ăsta se vede. Azi băieţii au jucat destul de bine, în schimb greşelile individuale au dus la acest rezultat, plus faptul că lipsesc doi jucători de bază în zona centrală, ei (n.r. - Ovidiu Petre şi Mihăiţă Pleşan) nefiind pe lista UEFA. Avem şanse mici, dar le jucăm până la capăt", a declarat Stoichiţă, la sport.ro.

"Am făcut o partidă destul de bună, dar am luat foarte repede gol după pauză şi ne-a căzut moralul. Noi ne gândeam să ne calificăm mai departe, acum sunt şanse foarte mici, dar mergem în continuare numai la victorie. Acum ne gândim în primul rând la meciul cu Alba Iulia. Ne-a mai rămas doar campioantul şi trebuie să-l câştigăm", a declarat şi mijlocaşul Cristi Tănase.

Steaua a pierdut cu scorul de 1-3 meciul disputat, joi, în deplasare, cu Fenerbahce, în etapa a 4-a a grupei H din Liga Europa.