MENIU

Stelistul Andrei Ionescu, împiedicat de jandarmi să intre pe stadion la meciul cu Fenerbahce

Foto: NewsIn

Situaţie incredibilă la porţile stadionului Steaua. Fotbalistul "roş-albaştrilor" Andrei Ionescu nu a fost lăsat să intre în incinta arenei înaintea meciului cu Fenerbahce, din Liga Europa, deoarece nu a avut cartea de identitate asupra sa.

Măsuri de securitate fără precendent la stadionul Steaua, înaintea meciului cu Fenerbahce, din Liga Europa. Jandarmii au organizat filtre începând de la un kilometru distanţă de stadion, iar fanii Stelei au fost controlaţi la sânge. Dacă nu aveau asupra lor biletul la meci şi buletinul de identitate, ei nu puteau trece de jandarmi. Ceea ce i s-a întâmplat chiar mijlocaşului Andrei Ionescu, care, deşi nu a fost inclus în lot din cauza unei accidentări, a venit la stadion pentru a-şi încuraja colegii.

Patronul stelist Gigi Becali spune că regulilor stricte de la intrarea în stadion s-a supus şi el, dar şi toţi jucătorii, aşa că nu a fost surprins de ceea ce i s-a întâmplat lui Ionescu. "Am spus şi o repet: huliganii trebuie bătuţi, bătaie ca la Miliţie, pe vremuri. Eşti corect şi civilizat, intri la meci. Care-i problema dacă Andrei Ionescu nu a intrat pe stadion? De ce nu a avut buletinul cu el? Eu m-am legitimat când am intrat", a afirmat patronul Stelei, la GSP TV.

Partida Steaua - Fenerbahce a fost considerată una cu grad maxim de risc, iar toţi suporterii au fost perchiziţionaţi riguros înainte de a intra pe stadion. Motivul: faptul că războiul dintre fani şi Gigi Becali a atins cote fără precedent, iar conducerea Stelei se teme de furia ultraşilor. Deşi acestora li s-a interzis accesul pe stadion chiar şi cu brichete, fanii turcilor, dispuşi la Peluza Sud, au aprins la începutul meciului câteva zeci de torţe.