MENIU

Steliştii au liber la petreceri doar în cadru organizat

<descriere>

Reguli noi pentru stelişti. Ca să nu mai fie probleme cu petrecăreţii din Ghencea, conducerea clubului a dat interdicţie la discoteci.

Escapada lui Dayro Moreno de săptămâna trecută, când a fost surprins de paparazzi beat prin cluburi, i-a făcut pe conducătorii din Ghencea să stabilească o măsură drastică pentru petrecăreţi: cine mai calcă pe bec va fi trimis la echipa a doua, potrivit Prosport.

\"Nu vreau să ajungem pe urmele dinamoviştilor. Nu vom mai tolera astfel de ieşiri. Cine nu va lua în seamă această regulă va fi trimis la echipa a doua, indiferent de numele acestuia\", le-a spus Stoichiţă jucătorilor.

Şefii Stelei au spus că retrogradarea la echipa secundă îi va speria mai mult decât o mendă pe fotbalişti.

Totuşi steliştii vor mai avea parte şi de petreceri, dar doar în cadru organizat.

\"Pe jucători nu prea îi interesează că vor fi amendaţi. 1.000 de dolari nu e o sumă prea mare pentru ei, iar ieşirile pot continua. În schimb, retrogradarea la Steaua II pentru o perioadă nedeterminată îi va face să se gândească de două ori înainte de a merge în club. Am hotărât să nu se mai iasă în cluburi decât în cadru organizat, eventual după unele meciuri, pentru a nu se mai repeta discuţiile care s-au creat în jurul lui Dayro\", a spus şi Valeriu Argăseală.