MENIU

Stelele slam-dunk-ului vin la Bucureşti - VIDEO

Foto: www.dunkers.741.com

În perioada 28-30 august, pe terenurile Sport Arena din Politehnică va avea loc Campionatul European de slam-dunk, în cadrul turneului 4 Sport Arena Streetball. Iubitorii de baschet-spectacol îl vor putea vedea la lucru pe francezul Kadour Ziani, care la 34 de ani încă mai poate atinge inelul cu piciorul.

Ziani, unul dintre cei mai spectaculoşi "zburători" din lume, este şi iniţiatorul acestui proiect, el hotărându-se să organizeze la Bucureşti prima ediţie a Campionatului European de slam-dunk după ce a fost impresionat de terenurile din Politehnică.

Organizatorii Sport Arena Streeball by Aspirin Cardio anunţă "o adevărată ploaie de stele ale streetball-ului din Europa" şi un spectacol de neuitat.

Deşi majoritatea sportivilor înscrişi sunt europeni, la demonstraţie vor participa şi americanii DeWayne Morris "D'MO", câştigător al ediţiei din Portland a Sprite Slam-Dunk Showdown, Louis Darby, de la BCA Piteşti, şi O'Darien Bassett. Ei se vor alătura sportivilor din Franţa, Croaţia, Slovenia, Rusia, Ucraina, Germania, Lituania, Italia, Ungaria, Polonia şi Romania, toţi câştigători ai competiţiilor de slam-dunk de la ei din ţară.


Mai multe articole despre:
Baschet slam-dunk streetball Sport Arena Streetball