MENIU

Ştefan Stoica spune că Internaţional a obţinut 3 puncte "foarte mari" în partida cu Pandurii

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat că jucătorii săi au obţinut 3 puncte foarte importante după victoria de la Târgu Jiu, graţie cărora vor avea linişte să pregătească următoarele partide.

"Aşa e în viaţă, uneori câştigi, alteori pierzi. Am am obţinut 3 puncte foarte, foarte mari pentru noi. Am crezut în această echipă din prima zi în care am mers la Piteşti, chiar dacă am încropit-o în două-trei săptămâni. Sunt 3 puncte care ne ţin la 0 în clasamentul adevărului. Noi vrem să rămânem în prima ligă, dar avem un drum lung şi greu", a declarat Ştefan Stoica, duminică, după victoria obţinută în faţa Pandurilor în ultimul minut de joc, scor 3-2.

Tehnicianul a mai spus că echipa sa mai are nevoie de câteva transferuri ca să rezinte în Liga I şi a explicat că a decis să îl facă pe tânărul Răduţ căpitanul echipei, "pentru că e un jucător foarte valoros, care va creşte".

De partea cealaltă, antrenorul Sorin Câţu s-a declarat extrem de dezamăgit de eşecul echipei sale. "Sunt foarte supărat. Este un rezultat nemeritat, pentru că adversarii au avut trei şuturi pe poartă, au dat trei goluri şi au obţinut victoria cu multă şansă, însă cei de la Internaţional au dat un exemplu de cum trebuie să joci în deplasare", a opinat antrenorul Pandurilor, care a fost suspendat şi a urmărit meciul din tribune.

Cârţu a contestat victoria argeşenilor, pe care a pus-o pe seama norocului. "A fost o conjunctură favorabilă pentru ei, pentru că noi am luat goluri foarte uşoare, în urma unor neînţelegeri mari între fundaşii centrali. Anul trecut au jucat bine, dar acum Chibulcutean şi Martinovic greşesc. Luăm uşor goluri şi din cauza asta jucăm întotdeauna în dezavantaj", a fost de părere antrenorul Pandurilor.

Luat cu salvarea în minutul 80 după ce s-a accidentat în urma unui duel cu un adversar, Hidişan este suspect de ruptură de ligamente sau de desprindere a muşchilor de pe os şi va efectua luni un RMN.

Internaţional Curtea de Argeş a învins, duminică, în deplasare formaţia Pandurii Târgu Jiu, scor 3-2, şi nou-promovata a obţinut cea de-a doua victorie din acest sezon după reuşita din Ştefan cel Mare.