MENIU

Ştefan Stoica: "O să las locul altcuiva, dacă patronul îmi va cere demisia"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat, luni, după înfrângerea cu FC Timişoara, scor 0-3, că este dispus să renunţe la funcţie, dacă patronul Benone Lazăr îi va cere acest lucru.

"Încă un meci urât făcut de echipa mea, nici eu nu ştiu ce să mai cred. În prima repriză adversarul nu a contat deloc, însă noi cum primim gol, înnebunim. În prima repriză am avut o oportunitate mare, poate alta era soarta jocului dacă înscriam. Dacă patronul îmi va cere demisia, eu o să las locul altcuiva", a spus Stoica.

Tehnicianul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a afirmat că echipa sa nu avea voie să nu se impună în acest meci: "După ce am deschis scorul, a fost un joc frumos, foarte rapid. În a doua repriză putea să fie chiar şi 5-0 sau 6-0 pentru noi. Sunt bucuros că am câştigat cu 3-0 în deplasare, pentru că aşteptam o confruntare dificilă, chiar dacă ştiam că echipa gazdă are câţiva oameni de bază care lipsesc. FC Timişoara nu avea voie să facă niciun pas greşit, trebuia să câştigăm în deplasare".

FC Timişoara a învins, luni, în deplasare pe Internaţional Curtea de Argeş, scor 3-0, în ultimul meci al etapei a 9-a din Liga I şi a urcat pe locul 4 în clasament, fiind singura echipă neînvinsă în campionat.