MENIU

Steaua - Transferul lui Vali Badea la Changchun Yatai a eşuat, iar jucătorul s-a întors în Ghencea

Foto: www.stelisti.ro

Transferul atacantului Valentin Badea de la Steaua la formaţia Changchun Yatai, sub formă de împrumut pe 10 luni, nu se va mai realiza după ce fotbalistul nu a ajuns la un acord financiar cu oficialii chinezi, a declarat preşedintele Valeriu Argăseală.

"Vali Badea nu va mai merge în China, s-a întors la Steaua. Nu ştiu dacă are vreo ofertă acum, trebuie să am o discuţie cu el. În cazul în care nu îşi va găsi nimic, atunci va rămâne la Steaua II", a spus Argăseală.

Steaua şi Changchun Yatai au ajuns la un acord pe 20 februarie pentru împrumutul pe 10 luni al atacantului, însă acesta din urmă nu a ajuns la niciun consens privind salariul, deşi la plecarea în China susţinea că mutarea este ca şi realizată.

Valentin Badea (26 de ani) a fost împrumutat de Steaua în vara trecută la gruparea greacă Panserraikos, însă după numai câteva luni petrecute acolo şi-a reziliat contractul şi a revenit în Ghencea. Conducerea l-a anunţat că nu mai are nevoie de serviciile lui şi a fost nevoit să se antreneze cu echipa satelit.

Conform regulamentelor internaţionale, un jucător nu poate fi legitimat la trei cluburi de pe acelaşi continent de-a lungul unui singur sezon, astfel că singura posibilitate pentru Badea să joace era să se transfere la o grupare din afara Europei.
Mai multe articole despre:
Steaua transfer Valeriu Argăseală Vali Badea