MENIU

Steaua - Pandurii 1-0 (FINAL), la primul meci cu Stoichiţă antrenor

Foto: NewsIn

Steaua a câştigat la limită, scor 1-0, meciul de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 7-a a Ligii I, primul disputat sub comanda noului antrenor Mihai Stoichiţă.

Componenţa echipelor:

Steaua: Zapata - Ninu, Ghionea, Rada, P. Marin - Szekely (Cr. Tănase 75), Bicfalvi, Toja, Nicoliţă - B. Stancu (Onicaş 83), Kapetanos (Surdu 90). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Pandurii: Mingote - Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso, Grecu (Ghindeanu 55) - Nalaţi, Al. Păcurar, Murgan - Raskovic (Tilincă 15 / Arrieta 79), Stromajer. Antrenor: Sorin Cârţu.

Arbitri: Istvan Kovacs - Ionuţ Babadac, Florin Păunescu

Observatori: Octavian Goga, Ioan Igna.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90 Florin Stângă şi-a încercat norocul cu un şut din marginea careului, dar a trimis puţin alături.

Min. 88 Arrieta a primit o minge în careu, a pivotat lângă Petre Marin şi a încercat să şuteze la poartă, dar a luftat, iar Zapata a reţinut balonul.

Min. 72 Cardoso a executat direct pe poartă o lovitură liberă de la mare distanţă, şutul său a prins pământul în faţa lui Zapata, dar portarul stelist nu s-a lăsat păcălit şi a reţinut cu siguranţă.

Min. 70 Kapetanos a încercat să-şi treacă din nou numele pe tabela de marcaj. La o nouă centrare de pe dreapta, la prima bară, grecul a reluat din prima, la colţul scurt, însă Mingote a fost atent şi a reţinut fără probleme.

Min. 66 După un corner executat de Păcurar, Martinovic a trecut pe lângă egalare, balonul reluat de el cu capul, din opt metri, ocolind doar puţin ţinta.

Min. 58 Nicoliţă insistă în careul oaspeţilor, şutează la poartă, dar Mingote respinge cu piciorul, ca la handbal.

Min. 50 Nicoliţă a ajuns bine la un balon centrat de pe dreapta şi a reluat din prima spre poartă, dar mingea a trecut peste.

Min. 37 Ionuţ Rada reia cu capul, după un corner al Stelei, dar mingea a trecut alături de ţintă.

Min. 34 Ratare uriaşă a lui Kapetanos! După o eroare monumentală a fundaşului Rus, care a pasat spre propria poartă, deşi grecul stătea la pândă, Kapetanos a scăpat singur spre poartă, însă a tras chiar în portarul oaspeţilor.

Min. 25 Steaua nu găseşte soluţii pentru a crea panică la poarta lui Mingote. Ninu a urcat pe dreapta, a centrat în careu, unde Stancu şi Kapetanos au trecut pe sub minge.

Min. 18 Păcurar expediază un nou şut spre poarta lui Zapata, iar columbianul a respins în corner, de sub transversală.

Min. 15 Raskovic acuză o accidentare la spate, după un şut la poartă, şi este scos cu targa în afara terenului. El nu mai poate continua, iar în locul său este trimis în teren Tilincă.

Min. 9 Zapata a reţinut fără probleme un şut periculos al lui Păcurar.

"Roş-albaştrii" joacă fără spectatori primul meci sub comanda tehnicianului Mihai Stoichiţă, numit în locul italianului Cristiano Bergodi, demis de Gigi Becali după meciul cu Şeriff Tiraspol, din Liga Europa.

Trupa lui Sorin Cârţu speră să profite de degringolada din Ghencea şi să-i strice lui Stoichiţă debutul.