MENIU

Steaua, la un pas să piardă meciul cu Twente la masa verde!

Foto: NewsIn

Conducerea Stelei a fost aproape să aducă echipei din Ghencea o înfrângere la masa verde în meciul cu Twente, din grupele Ligii Europa. Valeriu Argăseală şi Marius Ianuli au făcut o nouă gafă care putea costa scump echipa din Ghencea.

În momentul în care au alcătuit lotul pentru meciul cu Twente având mari bătăi de cap din cauza accidentărilor, aceştia l-au trecut pe foaia de joc şi pe Alexandru Tudose, deşi acesta nu a fost inclus pe lista trimisă la UEFA, potrivit Prosport.

Greşeala a fost reparată de antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, care a aflat că fundaşul nu este inclus pe lista UEFA. Când a fost întrebat de Stoichiţă de ce este Tudose pe foaia de joc, Valeriu Argăseală a spus că uitase că acesta nu poate juca în Liga Europa.

Ca să nu mai fie probleme, steliştii au hotărât să îl treacă pe foaie pe Cristi Tănase, deşi acesta nu va juca fiind accidentat.

Conducerea Stelei nu este la prima gafă de acest gen: sezonul trecut, Marius Lăcătuş nu a fost informat că Pawel Golanski este suspendat pentru meciul cu FC Vaslui, transferul lui Pepe Moreno a fost anunţat pe site-ul oficial, deşi acesta nu se parafase, Cristiano Bergodi a aflat cu doar două zile înaintea meciului cu Ujpest că Golanski este suspendat după un cartonaş roşu încasat în meciul cu Fiorentina, Bicfalvi nu a putut evolua în meciul cu Dinamo deoarece şefii Stelei nu îi vizaseră fişa medicală.