MENIU

Steaua - Dayro Moreno este dorit de echipa columbiană Independiente Santa Fe

Foto: NewsIn

Impresarul columbianului Dayro Moreno încearcă să îi găsească atacantului o nouă echipă, după acesta a precizat că nu mai vrea să rămână la Steaua, iar una dintre formaţiile interesate este cea din ţara sa natală, Independiente Santa Fe.

"Internaţionalul columbian Dayro Moreno a plecat în concediu de la Steaua, iar în perioada următoare ar putea ajunge la una dintre echipele din 'Ţara cafelei'. Moreno nu este pe placul noului antrenor Cristiano Bergodi. În acest caz, sunt slabe şanse ca atacantul să mai rămână la gruparea din România. Impresarul lui, Alvara Munoz Castro, încearcă să îi găsească un angajament în Columbia, iar formaţia cea mai interesată pare a fi Independiente Santa Fe", scrie presa columbiană.

Dayro Moreno se află la Steaua din anul 2008, atunci când a fost adus pentru două milioane de dolari de la Once Caldas. În ultimul timp, jucătorul a avut probleme de comportament, ultima dată el fiind amendat pentru că nu a vrut să se pregătească aşa cum trebuie. Mai mult, fotbaliştii Stelei s-au reunit luni la stadionul din Ghencea, iar columbianul a absentat nemotivat.

Altfel, aceeaşi sursă menţionează şi despre Jose "Pepe" Moreno, care ar putea reveni la Steaua, deşi patronul Gigi Becali nu pare dispus să plătească suma de bani cerută de Independiente pentru el: "Pepe a jucat pentru 'militari' în prima parte a anului 2008, dar clubul nu a vrut să plătească pentru a-l ţine în continuare atunci când împrumutul a expirat. A revenit în Columbia unde nu a jucat foarte mult, apoi a mers în Argentina, unde a stat mai mult pe banca de rezerve. Acum ar putea reveni în România, tot la Steaua".
Mai multe articole despre:
Steaua Dayro Moreno