MENIU

Steaua: Dayro Moreno a revenit la prima echipă

Foto: NewsIn

Columbianul Dayro Moreno a revenit miercuri la echipa mare a Stelei şi a efectuat primul antrenament sub comanda tehnicianului Mihai Stoichiţă, după ce o perioadă de o lună şi jumătate a jucat la formaţia secundă din Ghencea.

"Dayro s-a antrenat prima dată sub comanda lui Mihai Stoichiţă şi pare mai motivat. Aşa mi-a lăsat impresia, dar trebuie să vedem cum se va integra în actualul sistem de joc, pentru că va fi puţin mai greu pentru el. Depinde totul de modul în care se va antrena, de cât va alerga. Trebuie să demonstreze în continuare, pentru că la prima şedinţă de pregătire e normal să aibă un entuziasm mai mare", a declarat managerul general al Stelei, Basarab Panduru.

Columbianul Dayro Moreno nu s-a prezentat la reunirea Stelei, apoi a absentat de la antrenamente aproximativ o lună. Mijlocaşul s-a înţeles în cele din urmă cu oficialii Stelei şi a acceptat să joace la echipa a doua a clubului, dar şi să îi fie micşorat salariul pentru că a lipsit nemotivat. Fostul tehnician al roş-albaştrilor, Cristiano Bergodi, a declarat în nenumărate rânduri că nu se poate baza pe Dayro pentru că nu era pregătit, dar, cu toate acestea, patronul Gigi Becali a cerut ca jucătorul să fie trecut pe lista UEFA. După demiterea lui Bergodi, noul antrenor Mihai Stoichiţă a anunţat că îl va urmări şi Dayro, iar în cel mai scurt timp acesta va fi chemat la prima echipă.

Între timp, columbianul a evoluat meci de meci pentru Steaua II în liga a II-a şi în Cupa României, reuşind să şi înscrie de câteva ori pentru gruparea pregătită de Leo Strizu.
Mai multe articole despre:
Steaua revenire Dayro Moreno