MENIU

Steaua - Bergodi nu este îngrijorat de remiza cu Genclerbirligi şi pune jocul slab pe seama oboselii

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, sâmbătă, că nu este îngrijorat de rezultatul înregistrat de elevii săi în meciul de prezentare cu Genclerbirligi, scor 0-0, dar admite că roş-albaştrii mai au mult de muncit.

"Nu sunt îngrijorat pentru rezultat. Am lucrat mult în aceste pregătiri şi se vede că echipa nu are prospeţime. Ne-am antrenat de două ori pe zi, inclusiv azi", a declarat Cristiano Bergodi, după amicalul cu Genclerbirligi.

Tehnicianul a spus că Steaua "trebuie să recâştige încrederea suporterilor" şi şi-a exprimat speranţa că la meciul de joi, cu Ujpest, vor fi mai mulţi fani în tribune.

Bergodi a precizat că sunt şanse mici ca noile achiziţii să joace în meciul cu ungurii, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, şi a anunţat că fundaşul Daniel Bălan a fost lăsat să se transfere la o echipă din Cipru. "Bălan a primit o ofertă importantă din Cipru şi i-am dat drumul. Nu căutăm un fundaş dreapta, pentru că în afara lui Golanski mai sunt şi alţi jucători care pot evolua pe acest post", a spus tehnicianul Stelei.  

Bergodi şi antrenorul lui Genclerbirligi, Thomas Doll, foşti colegi la Lazio, au participat împreună la conferinţa de presă şi au glumit pe seama remizei. "Nu am aranjat acest 0-0 pentru că ne cunoaştem", a spus Doll, care s-a declarat convins că peste două săptămâni prestaţia Stelei va fi superioară.

Goian: Cu Ujpest va fi, cu siguranţă, altfel

Fundaşul Dorin Goian s-a declarat mâhnit că Steaua nu a reuşit o victorie în acest meci. "Cu Ujpest va fi, cu siguranţă, altfel, sunt sigur că vom câştiga", a spus fundaşul stelist, care a ironizat modul în care a fost tratată escapada colegilor săi într-un club de noapte. "Am avut o discuţie în vestiar, iar celor care au ieşit în club o să le fie tăiată o mână şi un picior, de la genunchi. Nu ştiu de ce se exagerează atât, nu s-a întâmplat nimic", a afirmat Goian.

Becali: Nu a fost un meci extraordinar

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, că meciul de prezentare cu Genclerbirligi nu a fost un test concludent, însă este convins că "roş-albaştrii" nu vor avea probleme cu Ujpest, în dubla manşă din turul 2 preliminar al Ligii Europa.

"Nu ştiu ce să comentez după acest meci. Meciurile oficiale sunt altceva, se joacă cu altă dăruire. Nu a fost un meci extraordinar, dar am dominat. Mai e mult de lucrat la relaţiile de joc. Joi nu cred că vor fi probleme, pentru că va fi altceva", a declarat Gigi Becali, la GSP TV.

Patronul stelist a recunoscut că nu îi este clar care va fi primul 11 folosit în meciul cu Ujpest, dar presupune că Toja va fi menţinut în postura de mijlocaş central, iar Onicaş îi va lua locul lui Bicfalvi.

Becali s-a referit şi la intenţia Comisiei Centrale a Arbitrilor de a miza pe arbitri tineri: "Mai bine prefer să greşească un copil şi să se întâmple ce vrea Dumnezeu, decât să merg pe mâna diavolului, cu arbitri care sunt mituiţi şi vin să te fure".

Steaua a încheiat sâmbătă la egalitate, scor 0-0, meciul de prezentare jucat cu Genclerbirligi, în ultimul test al roş-albaştrilor dinaintea întâlnirii cu Ujpest, din turul 2 preliminar al Ligii Europa.