MENIU

Steaua a refuzat o ofertă de la Once Caldas pentru Dayro Moreno

Foto: NewsIn

Fostul club al lui Dayro Moreno, Once Caldas, a anunţat că a făcut o ofertă pentru mijlocaş, dar Steaua a refuzat, iar jucătorul nu va mai reveni la fosta sa formaţie pentru că perioada de transferuri s-a încheiat, informează site-ul oficial al columbienilor.

"Dayro Moreno nu a putut ajunge la Once Caldas până la terminarea perioadei de transferuri, aşa cum ar fi dorit oficialii echipei. Echipa de care aparţine jucătorul, Steaua, a cerut 700.000 de euro pentru el, dar în cazul în care l-ar fi vrut altcineva ei cereau un milion de euro. Preşedintele executiv al clubului, Jairo Quintero Trujillo, a declarat că a făcut o ofertă pentru Dayro prin intermediul impresarului, dar nu a primit niciun răspuns din partea românilor", se arată pe site-ul oficial al lui Once Caldas.

Pentru că Once Caldas nu a putut să îl transfere pe Dayro Moreno, a adus alţi doi jucători, Francisco Alonso Villalba şi Eider Tordecilla Colon, ambii din liga secundă columbiană.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat sâmbătă, la Sport.ro, că a discutat cu impresarul lui Dayro Moreno, iar acesta ar avea o ofertă din Argentina. "Am vrut iniţial un milion de euro pentru Dayro, dar acum nu mai cer decât 500.000 de euro. M-am lămurit şi eu cu jucători ca el. Se crede prea fotbalist, e supărăcios, dă cu toate alea de pământ", a afirmat Becali.

Dayro Moreno a ajuns la Steaua de la Once Caldas în urmă cu un an şi jumătate, iar roş-albaştrii au plătit pentru golgheterul de atunci al columbienilor două milioane de dolari. Mijlocaşul de 22 de ani nu s-a adaptat foarte bine, în ultimul timp a intrat în conflict cu antrenorii Stelei, iar la reunirea echipei nu s-a prezentat. Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus că jucătorul se poate transfera, dar dacă nu îşi găseşte echipă şi nici nu vrea să evolueze la formaţia secundă, el va fi suspendat. Până atunci, Steaua a decis să îi taie 10% din salariu, care se cifra la 180.000 de euro.
Mai multe articole despre:
Steaua împrumut Dayro Moreno Once Caldas