MENIU

Starurile de la Hollywood îl susţin pe noul preşedinte al Statelor Unite

Foto: craveonline.com

Cu câteva zile înainte de instalarea la Casa Albă, Barack Obama a primit încurajări de la simpatizanţii săi, starurile de la de la Hollywood. Vedetele cred că pe Obama îl aşteaptă o misiune dificilă, dar nu imposibilă.

Angelina Jolie este de părere că Obama va face o treabă extraordinară. "Sunt sigură, dar nu cred că vreun alt preşedinte s-a confruntat cu atâtea probleme. Sunt multe de făcut, dar sperăm că le facă pe toate, îl vom susţine", a adăugat actriţa.

"Toţi avem o manieră proprie de a privi lucrurile, şi eu cu siguranţă, am spus multe lucruri, dar sperăm să fie un preşedinte mare.", spune Jon Voight.

Actriţa Kate Hudson nu îşi face foarte multe speranţe, dar este încântată că "în sfârşit vine altcineva la Casa Albă".

Impresarul de hip-hop Puff Daddy consideră că alegerea lui Obama în funcţia de preşedinte al Statelor Unite le-a redat încrederea afro-americanilor.

"Este umitor. Crezi că Barack Obama este foarte popular în Statele Unite, vizitează o ţară africană. Vei vedea acolo adevărata popularitate de care se bucură Obama. Am fost văzut ca venind din ţara lui Barack Obama. Mulţi sunt foarte încântaţi de el", spune Ben Affleck.

După alegerile din 4 noiembrie, Obama a devenit vedetă, urmărit peste tot de paparazzi şi surprins în cele mai inedite ipostaze.