MENIU

Specialişti din online au discutat vineri despre posibilitatea introducerii conţinutului plătit

Foto: REALITATEA.NET

Dragoş Stanca, Călin Rotăruş, Doru Panaitescu şi Cristian Pantazi au dezbătut vineri, începând cu ora 22:00, la AdCouture, împreună cu Şerban Ciuşcă, prezentatorul emisiunii de la The Money Channel, cât de profitabil ar putea deveni conţinutul online contra cost şi în ce măsură sunt utilizatorii români pregătiţi să plătească pentru informaţie pe internet.

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai importanţi proprietari media din lume şi acţionar majoritar al trustului News Corp a hotărât recent să introducă plata pentru titlurile afectate de criză. Mai mult, magnatul le-a recomandat şi celorlalţi publisheri să renunţe la furnizarea de conţinut online gratuit pentru a compensa veniturile reduse obţinute din publicitate.

La iniţiativa AdCouture, Dragoş Stanca – managing director F5, compania new media a grupului Realitatea-Caţavencu, Călin Rotaruş – managing director ARBOinteractive,  Doru Panaitescu - digital advertising trainer, Marketeer.net şi Cristian Pantazi – redactor-şef Hotnews.ro, au discutat vineri, începând cu ora 22:00, la The Money Channel, despre fiabilitatea soluţiei propuse de Murdoch în industria online din România.

Dezbaterile au fost moderate de Şerban Ciuşcă, prezentatorul şi realizatorul AdCouture pronunţându-se recent într-o apariţie televizată drept sceptic în privinţa adoptării unei astfel de măsuri de către pusherii români.

Utilizatorii şi telespectatorii sunt invitaţi să comenteze pe Blog.Iqads.ro în ce condiţii ar fi dispuşi să plătească pentru informaţie pe internet.

AdCouture este prima emisiune de informaţie şi analiză din România care tratează subiecte legate de piaţa de media şi advertising din perspectiva business-ului. Prezentată de Şerban Ciuşcă şi realizată în co-producţie cu The Money Channel şi IQads, AdCouture poate fi urmărită în fiecare vineri seară, de la ora 22:00, la The Money Channel, şi, în reluare, sâmbătă, de la ora 06:00, iar duminică, începând cu orele 12:10, respectiv 06:00.

The Money Channel este prima televiziune de business din România, membră a grupului Realitatea-Caţavencu. Misiunea sa este de a oferi publicului informaţii din toate domeniile economice, alături de analize, în timp real, ale mediului de afaceri românesc şi internaţional.

IQads.ro este cel mai citit produs media românesc dedicat industriei de advertising, deţinut în parteneriat de Blue Idea şi F5 – compania new media a grupului Realitatea-Caţavencu.
Mai multe articole despre:
internet online Money Channel IQads Dragoş Stanca