MENIU

Soţiile soldaţilor britanici s-au dezbrăcat într-un calendar. VEZI GALERIE FOTO

FOTO: gmgrd.co.uk/
Mick Payton
Mick Payton
Mick Payton
Mick Payton
Mick Payton
Mick Payton
Mick Payton
Mick Payton
Mick Payton
Mick Payton
Mick Payton
Mick Payton

Dezbrăcatul public în scopuri caritabile nu mai e demult vreun act de curaj. Atunci, însă, când este vorba despre persoane care fac asta din dragoste şi pentru o nobilă cauză, lucrurile se schimbă. Mai multe soţii ale militarilor britanici au renunţat la haine pentru consorţii lor aflaţi pe front.

Acestea sunt The Garrison Girls - adică Fetele Garnizoanei - soţii şi iubite ale militarilor britanici din toate armele regale. Cu vârste între 19 şi 40 de ani, englezoaicele au lăsat deoparte hainele şi prejudecăţile pentru un calendar inspirat din fotografiile făcute pe avioanele de luptă britanice şi americane din Al Doilea Război Mondial. VEZI AICI GALERIE FOTO

Fotograful Mick Payton a afirmat că, după ce au scăpat de rezerve şi inhibiţii, doamnele şi domnişoarele au lucrat mai ceva ca modelele profesioniste şi că, în faţa camerei, au ştiut imediat ce aveau de făcut. Banii de pe calendarul The Garrison Girls, care se comandă pe internet contra sumei de 10 lire sterline, vor fi daţi unui centru pentru reabilitarea psihică a veteranilor de război din Irak şi Afganistan. 

Mai multe articole despre:
Irak Afganistan