MENIU

Sorin Cârţu: Suntem în foame de puncte

Foto: NewsIn

Antrenorul Pandurilor e mulţumit de victoria de la Piatra Neamţ, totuşi critică arbitrajul, opinând că gazdelor trebuia să le fie eliminat portarul în debutul partidei.

Tehnicianul grupării Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, s-a declarat mulţumit de succesul obţinut de jucătorii săi în deplasarea de la Piatra Neamţ, dar este deranjat de jocul echipei sale, cu toate că obiectivul său sunt punctele şi nu spectacolul.

"Suntem în foame de puncte, de aceea să nu aşteptaţi un joc prea spectaculos de la noi. A fost un meci echilibrat, nu sunt mulţumit de prestaţia echipei, sunt mulţumit de rezultat. Ăsta este fotbalul, tot ce ni s-a întâmplat rău săptămâna trecută s-a întors acum în favoarea noastră. Nu am avut atacanţi, Raskovic s-a accidentat la antrenament, iar Basara e de fapt mijlocaş", a spus Sorin Cârţu la conferinţa de presă după meciul Ceahlăul Piatra Neamţ-Pandurii Târgu Jiu.

Tehnicianul gorjenilor nu s-a putut abţine să critice prestaţia arbitrilor: "A fost o greşeală de arbitraj majoră la faza din minutul 17, când Ruseţki l-a faultat pe Grecu la marginea careului. La acea fază trebuia dat penalty şi cartonaş roşu, dar nu mai comentez arbitrajul, pentru că am câştigat".

Dealtfel, Mircea Salomir, observatorul arbitrilor, i-a dat dreptate lui Cârţu după ce a revăzut faza pe camerele de luat vederi ale televiziunilor prezente la meci.

De cealaltă parte, antrenorul nemţenilor, Florin Marin, a fost destul de rezervat şi vizibil afectat de înfângere: "După cum s-a desfăşurat jocul, rezultatul e nedrept, am avut jocul la discreţia noastră. Am ratat şi un penalty, deşi Vinicius nu era desemnat să execute. Bădescu trebuie să tragă şi căpitanul de echipă a spus acelaşi lucru în teren, dar Vinicius nu a învăţat încă regula nescrisă din fotbal, şi anume că cine obţine penalty-ul nu-l transformă".