MENIU

Sorin Cârţu declară că partida cu Gloria Bistriţa are un "specific aparte"

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, joi, că jocul cu Gloria Bistriţa ar putea însemna o premieră pentru gorjeni, care nu au obţinut niciun punct pe terenul bistriţenilor, şi lasă să se înţeleagă că Gloria ar putea recurge şi la alte acţiuni pentru a se impune.

"Un meci cu Gloria Bistriţa este specific, este diferit faţă de altele. Nu fac discuţii despre ce ar putea fi, mai întâi să vedem ce se va întâmpla acolo. Ei au avut vreun meci televizat în acest retur? Nu cred. Ce să mai zic despre faptul că observator va fi Romică Paşcu. Vedem ce va fi la faţa locului. 

Când mă duc acolo mă aştept la multe, e o chestie care mi se întâmplă din 1990 încoace. Sperăm că putem face o premieră şi să câştigăm acolo, pentru că nu le-am luat niciun punct pe teren propriu", a spus Cârţu.

Tehnicianul a adăugat că problemele pe care le are îl nemulţumesc, dar speră ca jucătorii săi să reuşească un rezultat bun cu Gloria Bistriţa: "M-am lovit de o situaţie care îmi displace, cu mulţi jucători accidentaţi şi suspendaţi. Mă gândesc că punctele şi poziţia din clasament au creat o stare de automulţumire. Dar nu suntem 100% scăpaţi de griji. Asta este, ne confruntăm cu o stare de superficialitate şi asta vine de la mentalitate şi gândire negativă".

Pentru jocul cu Gloria Bistriţa Sorin Cârţu nu va putea conta pe Cardoso, Martinovic, Hidişan, Ghindeanu, Arrieta şi Piţurcă, toţi fiind accidentaţi. Antrenorul va lua în lotul gorjenilor doi juniori, care au fost testaţi într-un meci amical.

Meciul dintre Gloria Bistriţa şi Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 31-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00.