MENIU

Sorana Cârstea, eliminată şi la dublu la Miami

Foto: NewsIn

Jucătoarea de tenis Sorana Cârstea părăseşte definitiv turneul Masters de la Miami, după ce a fost eliminată şi din proba de dublu, în care a participat alături de Caroline Wozniacki, din Danemarca.

După ce joi a fost eliminată în runda inaugurală a probei de simplu, Cârstea a părăsit şi competiţia de dublu, tot din turul întâi. Sorana Cârstea şi Caroline Wozniacki au fost învinse, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-8, de cuplul Svetlana Kuzneţova / Amelie Mauresmo (Rusia / Franţa).

Participarea în turul întâi al competiţiei de dublu de la Miami le-a adus Soranei Cârstea şi Carolinei Wozniacki un cec de 4.000 de dolari şi 5 puncte WTA.

Pe tabloul principal al probei de simplu, România nu mai are niciun reprezentat, Edia Gallovits, Monica Niculescu, Sorana Cârstea şi Victor Hănescu fiind eliminaţi în primul tur. La dublu rămân în concurs Gallovits şi Niculescu. În turul întâi al probei, Edina Gallovits şi partenera sa Tatiana Poutcek vor juca împotriva perechii Shahar Peer/Gisela Dulko, iar Alisa Kleybanova şi Monica Niculescu vor întâlni cuplul Virginia Ruano Pascual/Medina Garrigues, cap de serie numărul 2.