MENIU

Sony lansează două noi camere foto digitale din seria Cyber-shot

Foto: Sony

Sony anunţă lansarea pe piaţa din România a două noi modele de camere foto digitale: Cyber-shot W180 şi W190.

Ambele modele dispun de linii de finisare subţiri şi vor fi disponibile în variantele de culoare argintiu, negru sau roşu. W180 şi W190 dispun de şapte moduri de selectare a scenei, ce ajustează setările aparatului automat pentru a surprinde orice tip de peisaj fotografiat.

Cele două camere au o rezoluţie de 10,1/12,1 megapixeli, un obiectiv cu zoom optic 3x şi un ecran LCD Clear Photo de 2.7 inci (6,8 cm).

Funcţia îmbunătăţită de detecţie a feţei recunoaşte până la 8 figuri în scenă, ajustând fin focalizarea şi expunerea pentru portrete mai reuşite. Pentru imagini “fericite”, funcţia Smile Shutter, de detecţie a zâmbetului, declanşează automat fotografierea în momentul în care unul din personajele din fotografie zâmbeşte.

Stabilizatorul de imagine SteadyShot reduce efectele neplăcute apărute în urma tremuratului mâinii în cazul fotografierii fără trepied. Un mod special de fotografiere creşte sensibilitatea ISO până la valoarea de 3200, permiţând “îngheţarea” personajelor în mişcare, datorită timpilor de expunere scurţi, dar şi capturarea imaginilor de interior, fără utilizarea bliţului.

Modelele de camere digitale Cyber-shot W180 şi W190 vor fi disponibile în România începând cu luna iulie 2009. Preţul acestora nu a fost făcut public.

Mai multe articole despre:
Sony Cyber-shot