MENIU

Sondaj REALITATEA.NET: Credeţi că Unirea se va califica în primăvara Champions League?

Foto: uefa.com

Unirea Urziceni a obţinut o victorie senzaţională la Glasgow, scor 4-1, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor. REALITATEA.NET te invită să comentezi succesul obţinut de campioana României în Scoţia.

Credeţi că Unirea se va califica în primăvara Champions League? Este acesta cel mai important rezultat al unei echipe româneşti în cea mai tare competiţie europeană sau este umbrit de victoriile Stelei la Kiev, scor 1-4 cu Dinamo în 2006 şi a CFR-ului, de anul trecut, scor 1-2 în faţa AS Romei?

Steaua a câştigat în 2006, cu 4-1 împotriva lui Dinamo Kiev, în grupele Ligii Campionilor după o pauză de 10 de ani. Ghionea, Badea şi Dică au înscris golurile unei victorii senzaţionale.

În seara zilei de 16 septembrie 2008 am asistat la unul dintre cele  mai frumoase momente din fotbalul românesc. AS Roma, vicecampioana Italiei şi câştigătoarea Cupei Italiei, a fost învinsă de CFR Cluj, o echipă debutantă în Champions League, într-un stil de mare campioană, cu scorul de 1-2.

REALITATEA.NET te invită să spui care dintre aceste victorii a fost mai importantă, dar şi să le transmiţi mesaje jucătorilor lui Dan Petrescu.
Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Unirea Urziceni