MENIU

Şoc! Hrebenciuc preia Rapidul - VIDEO

Video: Realitatea TV
Foto: NewsIn

După aproape un an de când încearcă să vândă clubul Rapid, patronul George Copos a găsit în sfârşit un cumpărător: un grup de investitori din România şi Grecia, în spatele căruia se află, însă, un stelist convins: Viorel Hrebenciuc.

Negocierile dintre George Copos şi grupul de investitori au avut loc duminică după-amiază, iar apropiaţii patronului rapidist susţin că sunt şanse mari ca tranzacţia să se realizeze. Astfel, după ce tentativele de preluare a FC Rapid mai întâi de către Jean Valvis şi apoi de către iordanianul Fathi Taher au eşuat, gruparea giuleşteană va ajunge acum pe mâinile deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, cunoscut ca un apropiat al patronului Stelei, Gigi Becali.

Mai mult, preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, susţine că Rapidul a fost deja vândut. "L-a preluat domnul Hrebenciuc, împreună cu nişte investitori. Nişte români şi nişte greci, alţii decât Valvis, vor să facă un contract de cesiune cu obligaţiile pe care şi le-a asumat Taher", a afirmat Nicolae Badea.

În schimb, finanţatorul stelist Gigi Becali este convins că Hrebenciuc nu se va implica financiar la Rapid: "Hrebenciuc nu va băga bani la Rapid. Nici nu are bani. E posibil ceilalţi, toţi investitorii, să fi cumpărat şi el să conducă".

Un alt om de afaceri care a încercat în ultima perioadă să preia Rapidul, Ionuţ Negoiţă, regretă acum că a încercat să salveze echipa. "Îmi pare rău că mi-am făcut speranţe şi iluzii. Într-adevăr, îmi doream Rapidul, care e un club foarte puternic. Se confirmă faptul că lucrurile se tratează cu multă neseriozitate şi mă lasă cu un gust amar", a punctat Negoiţă.

Viorel Hrebenciuc, care a făcut parte în trecut din conducerea FC Steaua, a refuzat să comenteze informaţia, spunând că nu vrea nici să confirme, dar nici să infirme datele.

Hrebenciuc este deputat PSD încă din 1992, a fost membru în Asociaţia Fotbal Club Steaua şi în 2003 i-a înlesnit prietenului său Gigi Becali preluarea echipei din Ghencea.

Mai multe articole despre:
Rapid George Copos Viorel Hrebenciuc