MENIU

Snoop Dogg cere ajutorul Madonnei şi lui Beckham pentru a putea reveni în Marea Britanie

Foto: www.mirror.co.uk

Snoop Dogg le cere superstarurilor de la Londra să îl sprijine pentru a primi permisiunea de a intra în Marea Britanie. Deja vedeta hip-hop i-a contactat telefonic pe Madonna, Paul McCartney şi David Beckham.

Au trecut trei ani de când Snoop Dogg are interdicţie de a intra în Marea Britanie. Vedeta hip-hop şi David Beckham au devenit buni prieteni după ce fotbalistul s-a mutat în Statele Unite. Acum Snoop Dogg are nevoie de susţinerea lui Becks pentru a reveni la Londra. 

Rapperul a declarat că speră ca Madonna, Beckham şi Paul McCartney să-i trimită o scrisoare lui Gordon Brown şi să primească viză de intrare în Marea Britanie.

În 2006, Snoop a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice, pe un aeroport londonez. Un an mai târziu Snoop Dogg şi P. Diddy au anulat concertele din Marea Britanie pentru că lui Dogg i-a fost refuzată acordarea vizei.

Snoop Dogg spune că îşi doreşte să se întoarcă la Londra, unde are foarte mulţi fani şi este convins că acest lucru îl va ajuta să fie "creativ".

Mai multe articole despre:
Madonna Paul McCartney David Beckham Snoop Dogg