MENIU

Şi animalele merg la pensiune de sărbători!

Şi animalele merg în vacanţă de sărbători!

Pentru sejurul animalelor, rezervările s-au făcut încă de la începutul lunii. Într-o încăpere specială sunt ţinute pisicile, păsările şi o chinchila.

Când stăpânul nu-i acasă... căţelul şi pisica merg la pensiune. În Bucureşti, proprietarii de animale, plecaţi în vacanţa de sărbători şi-au lăsat animalele pe mâini bune: le-au cazat la o pensiune. Pentru sejurul animalelor, rezervările s-au făcut încă de la începutul lunii. Într-o încăpere specială sunt ţinute pisicile, păsările şi o chinchila.

Câinii au alte spaţii rezervate. Animalele sunt scoase la plimbare de cel puţin trei ori zilnic. Căţeii au la dispoziţie patru terenuri joacă. Lângă fiecare padoc există o hârtie cu informaţii despre chiriaş: numele, vârsta, dacă este sau nu sociabil, ce mănâncă, de câte ori pe zi trebuie hrănit.

\"80% încercăm să menţinem acest lucru, să nu dăm peste cap animalele. Sunt câini care acasă, dimineaţa la 6 sunt scoşi afară\", a explicat proprietarul pensiunii. Cum la pensiune există şi un spital veterinar, mulţi dintre cei care rămân în gazdă sunt consultaţi de medicii din unitatea medicală. Proprietarii pensiuni spun că 90% dintre chiriaşi sunt deja clienţi vechi, iar preţurile de cazare diferă de la animal la animal.

Mai multe articole despre:
Sărbători câini pisici pensiune animale de casă