MENIU

Seria \"Amintiri din Epoca de Aur 1 şi 2\" pe DVD, cadoul perfect de sărbători

Filmele lui Mungiu, pe DVD

De Crăciun, regizorul Cristian Mungiu a lansat pe DVD o ediţie cadou de DVD-uri cu Amintiri din Epoca de Aur 1 şi 2 cu multe bonusuri. O puteţi achiziţiona din librăriile Cărtureşti şi Humanitas, dar o găsiţi şi în magazinele Diverta, Media Galaxy şi Altex din toată ţara.

Primul film al lui Mungiu, Occident,  precum şi boxul cu filmele şi scenariile lui intitulat 41/2 filme şi 5 povestiri de Cristian Mungiu sunt şi ele pe DVD.

„Amintiri din Epoca de Aur\" ecranizează cele mai cunoscute legende urbane din România anilor \'80, recuperând umorul care i-a ajutat pe români să supravieţuiască perioadei. Lungmetrajul conţine şase poveşti. Filmul „Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăşi, frumoasă e viaţa\" este compus din patru episoade-legende: „Legenda activistului în inspecţie\", „Legenda fotografului oficial\", „Legenda politrucului zelos\" şi „Legenda poliţistului lacom\". Lungmetrajul „Amintiri din Epoca de Aur 2 - Dragoste în timpul liber\" este compus din „Legenda vînzătorilor de aer\" şi „Legenda şoferului de găini\".