MENIU

Serghei Gorbunov a fost audiat, la Braşov

Foto: ziuaconstanta.ro

Serghei Gorbunov, suspect în cazul dublului asasinat comis în ianuarie la o casă de schimb valutar din Braşov, a fost audiat miercuri, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, însă, potrivit unor surse judiciare, audierea a fost legată de un caz în care basarabeanul ar fi depus plângeri penale.

Gorbunov a fost adus de la Aiud la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Codlea, de unde a fost dus la sediul Parchetului.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, Ramona Diaconu, a declarat  că nu este abilitată să ofere nicio informaţie cu privire la audierile lui Gorbunov.

Surse din cadrul Parchetului, au susţinut, însă, că Gorbunov a fost audiat, dar nu în cazul atacului armat asupra casei de schimb din luna ianuarie, când şi-au pierdut viaţa două persoane, ci într-un alt caz, în care chiar el ar fi depus plângeri penale.

Două persoane au fost împuşcate, pe 29 ianuarie, şi o alta, rănită, în faţa unei case de schimb valutar din Braşov. Serghei Gorbunov, considerat suspect în acest caz, a fost reţinut de poliţişti, pe 31 ianuarie, împreună cu un alt bărbat - Adrian Marius Berceanu - cu care se afla la un supermarket din Braşov. Berceanu a fost lăsat, însă, să plece de anchetatori, deoarece nu au găsit indicii care să dovedească faptul că ar fi luat parte la atac.