MENIU

Selecţionerului Bosniei îşi pune jucătorii să se sărute pe buze

Foto: guardian.co.uk

Antrenorul echipei naţionale a Bosniei-Herzegovina a obţinut rezultate bune după ce a început să îi încurajeze pe fotbalişti să se alinte reciproc. Miroslav Ciro Blazevic a spus că le cere jucătorilor să se sărute pe buze pentru a crea o relaţie specială între ei.

"Iau doi jucători şi le spun, 'Iubeşte-l! Sărută-l!' şi atunci se sărută", a spus Blazevic, care a obţinut cele mai bune rezultate din istorie în preliminariile Campionatului Mondial.

"Le spun că trebuie să se sărute pe buze. Secretul succesului meu este legătura dintre jucători. Nu poţi să obţii nimic dacă nu este o relaţie specială în cadrul echipei", a mărturisit antrenorul în rubrica sa de comentarii de pe site-ul croat net.hr .

Antrenorul a avut această revelaţie după ce atacantul italian Vincenzo Santoruvo şi-a sărutat voluptos un coechipier după ce a dat un gol pentru clubul de serie B, Frosinone.

Un fan a spus: "Toată lumea ştie că fotbaliştii sărbătoresc cu pupături, dar asta e deja prea mult. Ce urmează, cina şi o cameră la hotel?"
Mai multe articole despre:
sărut Bosnia-Herzegovina