MENIU

Şeful statului spune că Guvernul Tăriceanu l-a dezinformat

Foto: NewsIn

Traian Băsescu se declară un susţinător al tuturor miniştrilor Guvernului Boc, indiferent că sunt de la PDL sau PSD. Preşedintele are cuvinte de laudă şi pentru Elena Udrea şi pentru Marian Sârbu sau Dan Nica. Singurii pe care nu vrea să îi ierte sunt liberalii, despre care, spune Traian Băsescu, l-au dezinformat şi nu de puţine ori. În principal, în ceea ce priveşte creşterea economică! Un exemplu, legea privind majorarea salariilor profesorilor.

"Nu pun numai pe seama relei credinţe a fostei guvernări, ci şi pe seama incompetenţei, foartei mari incoptenţe. Ştiam că vor fi alegeri până la intrarera în vigoare a actelor, iar guvernul care venea avea să-şi asume responsabilitatea... nu eu aveam responsabilitatea să distorsionez alegerile, când în parlament vuiau că duduie economia...", a declarat Traian Băsescu.

Nu am avut cu cine discuta până acum, dar sper să pot discuta cu actualul Guvern, mai spune preşedintele. El i-a lăudat pe miniştrii PSD care s-au întânit cu sindicatele, despre care a spus că au fost corecţi.

"Sunt un susţinător al tuturor ministerelor din guvern, în mod egal al Eleni Udrea. Mi-au făcut o impresie foarte bună. Sârbu şi Nica, au fost corecţi, nu s-au lansat în speculaţii. A făcut un lucru extraordinar ministrul Nica, a redus birocraţia, şi a trimis poliţişti în zona executivă",a adăugat şeful statului.

Despre fosta guvernare, numai de rău. Preşedintele spune că liberalii l-au dezinformat.

Liberalii l-au dezinformat pe Preşedinte în ceea ce priveşte creşterea economică! Un exemplu, legea privind majorarea salariilor profesorilor, despre care Traian Băsescu spune că nu o putea respinge riscând distorsonarea alegerilor parlamentare.