MENIU

Şeful Poliţiei din Slobozia, filmat în stare de ebritate în casa unor interlopi - VEZI IMAGINI

Foto: www.gazetadesudest.ro
Fotografiile au fost făcute în casa lui Gigi Piticul

Poliţia la masă cu interlopii. Imagini scandaloase cu şeful Poliţiei din Slobozia, Iosif Chirică, în stare de ebrietate şi dormind în casa unui interlop local, au fost difuzate într-o ediţie specială la Realitatea TV. Fotografiile au fost publicate şi în presa locală, însă scandalurile de sâmbătă noaptea din Ialomiţa le-au readus în atenţie.

Fotografiile au fost făcute în casa lui Gigi Piticul, un cunoscut interlop din Slobozia. Şeful poliţiei judeţene nu crede că Iosif Chirică era beat.

"Din punctul meu de vedere domnul Chirică a fost victima propriei sale meserii", a declarat la Realitatea TV Stan Bâtlan, şeful IPJ Ialomiţa.

Bâtlan a mai declarat că acest caz a făcut cazul unor verificări la nivel superior, dar până la această dată nu există nicio concluzie.

Într-o intervenţie telefonică, soţia lui Gigi Piticul, cea care a făcut fotografiile, susţine că Chirică venea acasă la ei şi de fiecare dată îi dădeau bani.

Ministrul de Interne, Dan Nica, a anunţat luni că Poliţia Slobozia şi IPJ Ialomiţa vor avea şefi noi. Actualii şefi nu pot fi demişi pentru că au început demersurile de internare. Astfel că demisiile anunţate se transformă în înlocuire.

Citeşte şi

Doi oameni au ajuns la spital după o bătaie într-o discotecă 

Scandal cu împuşcături şi săbii în Slobozia, soldat cu patru răniţi

Mai multe articole despre:
poliţist Slobozia fotografii interlop IPJ