MENIU

Şedinţă a miniştrilor PSD în biroul lui Mircea Geoană de la Senat

FOTO: wikipedia.org

Liderii PSD au avut, după şedinţa Coaliţiei, o întâlnire separată în biroul preşedintelui Mircea Geoană, la care au participat miniştrii social-democraţi, dar şi Ion Iliescu, la finalul acesteia social-democraţii nu au dat declaraţii presei.

Întâlnirea între PSD şi PDL s-a încheiat puţin înainte de ora 11, ulterior pesediştii rămânând la discuţii încă o oră în biroul lui Mircea Geoană. La finalul acestei întruniri, social-democraţii au anunţat, pentru prima dată în istoria şedinţelor PDL-PSD, că nu fac declaraţii. Preşedintele PSD a anunţat că vor fi prezentate detalii despre întrunirea Coaliţiei în locul în care urmează să se ţină şedinţa Biroului Permanent al social-democraţilor. 

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, înaintea şedinţei Coaliţiei, că imaginea Guvernului şi a premierului sunt afectate de "situaţia nefericită" privind scandalul Ridzi, adăugând că PSD evită să dea sfaturi PDL, în timp ce democrat-liberalii au refuzat să comenteze acest subiect.

Liviu Dragnea a susţinut luni că nimeni nu are de câştigat din scandalul legat de ministrul Tineretului, Monica Iacob Rdizi, însă că Guvernul şi premierul "au de pierdut". Întrebat dacă este cazul ca PSD să ceară demisia ministrului Ridzi, social-democratul a răspuns că este "prematur" să se pronunţe asupra acestei chestiuni. În privinţa abordării subiectului în şedinţa Coaliţiei, Dragnea a declarat că "s-ar feri să-şi dea cu părerea", cazul Ridzi fiind în primul rând problema premierului. "Oricum este o situaţie nefericită" a conchis pesedistul, spunând că PSD evită să dea sfaturi colegilor de Coaliţie. La rândul său, vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita a declarat că scandalul Ridzi este strict problema PDL.

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană Ion Iliescu Liviu Dragnea