MENIU

Secetă la Tottenham. Redknapp interzice alcoolul!

Foto: www.teamtalk.com

Antrenorul Harry Redknapp este pus pe schimbări radicale la Tottenham. Începând din sezonul viitor, jucătorii săi vor avea interdicţie la alcool, iar cei care vor încălca regulile vor fi aspru pedepsiţi.

Consumul de alcool este o adevărată cultură în fotbalul englez, fie că este vorba despre suporteri, fie de jucători şi chiar antrenori.

"Nu am avea atâtea probleme dacă jucătorii nu ar bea. Cultura băuturii este încă mult prea puternică în fotbalul englez, chiar dacă nu aşa cum era odată. Din sezonul viitor voi implementa o regulă potrivit căreia alcoolul este interzis aici. Fotbaliştii nu ar trebui să bea. Nu poţi să pui motorină într-un Ferrari. Ştiu că este greu, dar jucătorii câştigă mulţi bani şi sunt modele pentru mulţi copii", a spus Redknapp.

Decizia tehnicianului de la Tottenham vine după ce fundaşul Ledley King (28 de ani) a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru că ar fi atacat un bărbat în afara unui club de nnoapte. King riscă să fie amendat cu salariul pe două săptămâni, adică aproximativ 130.000 de lire sterline, dar şi să fie pus sub acuzare.

"La Tottenham avem mulţi copii, mulţi dintre ei defavorizaţi. Trebuie să dăm un exemplu. În ţara asta se bea prea mult. Prea mulţi oameni sunt fericiţi doar după ce beau ceva", a punctat Redknapp.

Mai multe articole despre:
alcool Tottenham Premier League Harry Redknapp