MENIU

Seară de muzică electronică, sâmbătă, la Arenele Romane

Foto: bucuresti.24fun.ro

Duo-ul electro Basement Jaxx, proiectul audiovizual Moderat şi belgienii de la Aeroplane, artişti consacraţi ai scenei eletronice, au concertat sâmbătă, de la ora 22.00, la Arenele Romane din Capitală.

Moderat este format din producătorii de origine germană Apparat şi Modeselektor, cărora li s-a alăturat echipa de designeri ai studioului Pfafinderei. Concertul, care a avut loc sâmbătă, la Arenele Romane, face parte din turneul mondial de promovare a primului album semnat Moderat, lansat la sfârşitul lunii aprilie. Tot sâmbătă, începând cu ora 19, Pfafinderei a prezentat, la Centrul de Introspecţie Vizuală, proiectul audiovizual "Moderat Show" - un DVD ce însoţeşte albumul Moderat.

Evenimentul a continuat cu un mix de house, dance şi pop al duo-ului britanic Basement Jaxx. Câştigători de premii Grammy şi Brit Awards pentru cea mai bună prestaţie şi cel mai bun album, Basement Jaxx reprezintă un nume important pe scena electronică. Duo-ul au început să mixeze la începutul anilor '90, lansând până acum cinci albume şi un DVD, fiind incluşi, de asemenea, pe cinci compilaţii.

Programul a fost completat de Aeroplane, grup specializat în mixuri house asociate cu beat-uri disco, funk şi sunete de chitară psihedelice. Proiectul, iniţiat de doi tineri belgieni, au remixat nume celebre ca MGMT, Grace Jones, Coyote, Friendly Fires, Cobra Dukes, Das Pop si Lindstrom, iar concertul de sâmbătă din Bucureşti s-a numărat printre alte zeci de spectacole confirmate de ei în Europa şi SUA.

La Arenele Romane a fost şi Tom Wilson, DJ recunoscut pe scena electro din România şi TRG cu mixuri din zona dubstep.

Biletele s-au putut cumpăra din reţeaua magazinelor Diverta, din clubul Studio Martin sau pe bilete.ro şi au costat 40 de lei în avans şi 60 de lei în seara evenimentului.
Mai multe articole despre:
electro Arenele Romane