MENIU

Seabreacher, submarinul de curse care arată şi se comportă ca un delfin, la SPORT pe NET

Foto: REX FEATURES
Kinga Sebestyen a adus în România cea mai nouă şi mai amuzantă tehnică de aerobic din lume: Kangoo Jumps

Este un submarin care arată şi se comportă ca un delfin! Jucăria milionarilor, aşa cum a fost poreclit, poate ajunge la o viteză de 72 de km pe oră, datorită motorului de 215 cai putere. SPORT pe NET vă prezintă noua ambarcaţiune de curse pe apă.

Seabreacher are două locuri şi poate sări şi face tumbe exact ca un delfin. Ambarcaţiunea se comportă ca un jetski atunci când este la suprafaţa apei, dar se poate scufunda pentru o perioadă lungă de timp, datorită unui snorkel care trimite aer la motor.

Tot la SPORT pe NET puteţi să aflaţi cum să vă distraţi la fitness. Kinga Sebestyen a adus în România cea mai nouă şi mai amuzantă tehnică de aerobic din lume: Kangoo Jumps sau "săriturile de cangur". Nu numai că arde o groază de calorii, ci şi îi face să râdă pe toţi practicanţii, fiind un medicament excelent împotriva stresului.

SPORT pe NET este o producţie web tv marca REALITATEA.NET, prezentată de Claudia Chira, care vă oferă săptămânal reportaje exclusive din lumea sportului, dar şi interviuri cu personalităţi pasionate de sport. Aşteptăm părerile şi sugestiile voastre cu privire la SPORT pe NET la adresa penet@realitatea.net.