MENIU

Se poartă canapelele Star Trek - VEZI GALERIE FOTO

Cum alegem canapelele
Cum alegem canapelele pentru living
Cum alegem canapelele pentru living
Cum alegem canapelele pentru living

Canapeaua este de cele mai multe ori elementul central al livingului. Tocmai de aceea, REALITATEA.NET, îţi oferă câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi canapeaua ideală. 

Dacă ai terminat de zugrăvit pereţii, ţi-ai ales mobila din living, ei bine, este momentul să stabileşti cum va arăta canapeaua.

Înainte de toate, măsoară locul unde ai de gând să amplasezi canapeaua. În acest fel, nu vei pierde timp alegând modelul în magazin. Pentru garsoniere sau apartamentele cu două camere, îti recomandam să alegi canapele extensibile. Unele dintre ele au o ladă, pe care o poţi folosi ca spaţiu de depozitare.  De asemenea, un colţar este ideal pentru apartamentele mici. Astfel nu vei mai fi nevoit să cumperi fotolii.

Ideal este să alegi canapeaua într-o nunaţă contrastantă cu cea a pereţilor şi a pardoselii. de exemplu, dacă pereţii sunt zugrăviţi intr-o culoare deschisă, alege o canapea într-o nuanţă închisă.

Este foarte imporant să alegi un material rezistent din care este realizată canapeaua. Familiile cu copii pot alege  canapelele din piele, care sunt mult mai uşor de întreţinut.

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
spaţiu materiale culori canapea