MENIU

Schimbare de scenariu în crima de la Timişoara: Carmen Bejan spune că e nevinovată şi vrea un avocat \"care să o apere cu adevărat\"

FOTO: RTV

Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la Timişoara. Carmen Bejan, studenta acuzată că a omorât un bărbat în cămin, vrea să îşi schimbe declaraţia. Ea spune că este nevinovată şi că nici măcar nu s-a atins de victimă.

Mai mult, iubitul său, şi el suspect, i-ar fi promis că o ia de soţie dacă va lua vina crimei asupra ei. Dezvăluirea a fost făcută chiar de studentă, într-o scrisoare pe care a trimis-o, din arest, părinţilor ei. 

De la primele rânduri, Carmen povesteşte că iubitul său, Sergiu Florea, şi avocatul acestuia au făcut presiuni asupra ei, ca să se declare singura vinovată de crima din cămin.

"Am fost lăsată singură împreună cu avocaţii lui Sergiu şi cu el, și cu încă vreo 3 polițiști. Și ăștia mi-au promis o grămadă de lucruri, mi-a zis Sergiu și că se însoară cu mine dacă îmi schimb declarația și le spun ca eu am băgat cuţitul şi să îi spun avocatei că am fost stresată si că m-au bătut la cap şi dacă mai pot să vorbesc cu procurorul să îi spun adevărul. Acela că eu nu m-am atins să-l ucid, nici nu l-am atins cu cuţitul", spune Carmen în scrisoare. 

Carmen Bejan le spune părinţilor că vrea să îşi schimbe declaraţia. Ea susţine că nici măcar nu s-a atins de victimă. Le cere ajutorul părinţilor. Fata vrea un alt avocat care să o apere cu adevărat.

În acest timp, rudele lui Carmen sunt în continuare în stare de şoc. Ele spun că fata nu ar fi fost în stare să ucidă pe cineva. De asemenea, nu s-ar fi putut prostitua decât drogată.

"Trebuia făcut testul de prima dată când au găsit-o. Că poate nici ea nu ştia de treaba asta dacă n-a mai fost lucidă", a declarat o rudă, sub protecţia anonimatului.

Părinţii fetei, care stau în Arad, au plecat la Timişoara imediat ce au citit scrisoarea, hotărâţi să-i angajeze un alt avocat, aşa cum le-a cerut fiica lor. 

Mai multe articole despre:
Timişoara crimă Carmen Bejan stabor tranşat