MENIU

Scandal cu împuşcături şi săbii în Slobozia, soldat cu patru răniţi

Foto: Realitatea TV
Patru oameni au ajuns la spital în urma unei încăierări între două familii, în cartierul Bora.

Scandal cu împuşcături şi săbii în Slobozia, judeţul Ialomiţa. Patru oameni au ajuns la spital în urma unei încăierări între două familii, în cartierul Bora. Două dintre victime au fost împuşcate cu o armă de vânătoare cu alice. Conflictul se pare că a pornit de la o sumă de bani, şi în bătaie au fost implicate cel puţin 15 persoane.

Dintre cele patru persoane rănite doar două au acceptat spitalizarea. Una cu o plagă împuşcată şi una cu un picior rupt. Celelalte două persoane sunt rănite usor şi se află în afară oricărui pericol.

Politiştii nu au reuşit să-l identifice deocamdată pe cel care a tras focurile de armă. In total au fost audiate 32 de persoane, dar numai 16 au fost implicate în mod direct în scandal.

"Au fost audiate 16 persoane şi au fost intocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, distrugere, uz de armă fără drept şi vătămare corporală. De asemnea, la faţa locului a fost prezent şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomiţa", a declarat Andreea Dănilă, subinspector IPJ Ialomiţa.

Aceleaşi familii au mai fost implicate într-un scandal acum două săpătmâni, aplanat tot de forţele de ordine care au aplicat sancţiuni conform legii.  
Mai multe articole despre:
bătaie conflict Slobozia cartier Ialomiţa