MENIU

Scandal cu focuri de armă la Caracal după staborul din sediul Poliţiei. Cum comentaţi?

foto: wordpress.com
Corespondentul Realitatea TV oferă mai multe detalii despre caz
Şeful Poliţiei Caracal explică desfăşurarea conflictului din oraş

Scandal cu focuri de armă la Caracal, judeţul Olt. Omul de afaceri, Remus Rădoi, susţine că a fost atacat de o bandă de romi. Rădoi, care deţine o firmă de pază şi protecţie, susţine că s-a apărat cu pistolul de agresori.

Remus Rădoi a tras cu pistolul într-un bărbat din gruparea care l-ar fi atacat. O persoană s-a prezentat cu răni uşoare la Spitalul Municipal din Caracal. Omul a fost tratat de medici, dar a refuzat internarea. Potrivit şefului Poliţiei Caracal, Ilie Vasile, maşina lui Remus Rădoi a fost lovită de o altă maşină, condusă de un rom în care omul de afaceri a tras cu pistolul. 

Omul de afaceri a explicat cum a decurs conflictul: "Au intrat în noi intenţionat, au buşit maşina. S-au dat jos, au venit către maşină şi au încercat să mă scoată din maşină, urmaţi fiind de alte aproximativ 20 de persoane care veneau pe jos. La scurt timp au ajuns aproximativ trei poliţişti şi doi jandarmi care aş putea spune că ar trebui medaliaţi pentru ce au făcut, fiindcă dacă nu erau acolo, mă omorau".

În ciuda asigurărilor date de poliţie că situaţia este sub control, un grup de aproape 100 de romi a ieşit în stradă spunând că omul de afaceri a ajuns să facă legea în oraş. Romii au afirmat că vor să supravegheze ancheta poliţiei, deoarece, în opinia lor, oamenii legii îl favorizează pe Remus Rădoi.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au tras şi ei şase focuri de armă pentru a calma spiritele. În urma conflictului, maşini ale poliţiei au patrulat pe străzi pentru a preveni escaladarea conflictului. Poliţia i-a dus la audieri pe Remus Rădoi şi pe romii care i-au lovit maşina.

Mai multe articole despre:
atac arme romi Caracal Remus Rădoi