MENIU

Sarah Jessica Parker apelează la o vrăjitoare ca să-şi salveze mariajul

Foto: eonline.com

Sarah Jessica Parker este convinsă că numai un medium poate rezolva problemele pe care actriţa şi soţul ei, Matthew Broderick, le au în căsnicie. Potrivit femalefirst, actriţa scoate din buzunar 105 dolari pentru o oră petrecută în cabinetul mediumului Serena.

Sarah Jessica Parker vrea cu orice preţ să depăşească criza din căsnicia ei, după ce actriţa şi-a acuzat soţul că o înşală. Se pare că, Matthew Broderick  a avut o relaţie extraconjugală cu o tânără de 25 de ani, în perioada în care Sarah filma lungmetrajul "Sex and the city".

"Sarah Jessica este convinsă că trebuie să fie pozitivă şi se foloseşte de sfaturile mediumului pentru a comunica, din nou, cu Matthew.", a declarat o sursă apropiată a actriţei. Cu toate acestea, Matthew Broaderick nu vrea să participe la şedinţele cu mediumul Serena, despre care crede că sunt o pierdere de vreme.

Cei doi, care au împreună un băiat de cinci ani, au recunoscut de mai multe ori în trecut că mariajul lor este unul tumultuos, însă s-au arătat mereu foarte mândri de căsnicia lor solidă.