MENIU

Sandu Geamănu către jurnalişti: Sunt foarte supărat pe dumneavoastră. Vă mai trebuie câte un vaccin anti-jigodie

Foto: Realitatea TV
Sandu geamănu: Nu am ştiut nimic

Sandu Geamănu este liber. Acesta a ieşit din arest, miercuri, când i-a expirat ordonanţa de reţinere, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu. Decizia a fost luată miercuri dimineaţă, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1. Geamănu a lansat un atac dur la adresa presei.

"Nu am ştiut nimic. Sunt foarte supărat pe dumneavoastră pentru că, aşa cum se spune că sunteţi câinii de pază ai societăţii, totuşi, la câini le mai trebuie o injecţie. Câte un vaccin anti-jigodie. Nu toţi câinii sunt sănătoşi. Mai sunt şi câini turbaţi", a declarat Sandu Geamănu.

Judecătorii au mai decis ca ceilalţi doi reţinuţi, Tinel Nicolae şi Paul Mihalache, cunoscuţi membri ai lumii interlope, să primească mandat de arestare pentru 29 de zile. Decizia nu este definitivă.

Cei trei suspecţi bănuiţi că sunt implicaţi în furtul maşinii lui Gigi Becali, Sandu Geamănu, Tinel Nicolae şi Paul Mihalache, au fost aduşi, marţi seară, la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă. Cei trei sunt acuzaţi de furt, tâlhărie, şantaj şi tăinurire.

Judecarea cererii înaintate de procurori a început în jurul orei 2 noaptea.

Cei 3 presupuşi membri ai lumii interlope au fost reţinuţi, marţi dimineaţă, în urma unei acţiuni de proporţii la care au participat zeci de maşini de poliţie, mascaţi şi procurori. Oamenii legii au scotocit ore în şir casele celor bănuiţi că sunt implicaţi în furtul maşinii lui Gigi Becali. În final, trei dintre suspecţi au primit mandat de reţinere pe 24 de ore. 

Mai multe articole despre:
jurnalişti arestare eliberare Sandu Geamănu