MENIU

Sampdoria şi Inter, primele echipe calificate în semifinalele Cupei Italiei

Foto: www.fcinter.it

Sampdoria şi Inter Milano sunt primele două echipe calificate în semifinalele Cupei Italiei, după ce au trecut în sferturi de Udinese, respectiv AS Roma.

Sampdoria a învins, miercuri seară, în sferturile de finală ale Cupei Italiei, la lovituri de departajare, pe terenul lui Udinsese, scor 5-2, şi va evolua în penultimul act al întrecerii. La finalul timpului regulamentar cele două echipe se aflau la egalitate, scor 1-1, golurile fiind marcate de Antonio Di Natale (61-penalty), care în minutul 89 a mai ratat o lovitură de la 11 metri, respectiv Gianpaolo Pazzini (55).

La loviturile de departajare, pentru Udinsese a înscris Di Natale, în timp ce pentru Sampdoria au punctat Pazzini, Padalino, Sammarco şi Gastaldello.

Într-un alt sfert de finală, Internazionale Milano s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Cupei Italiei, după ce a învins cu scorul de 2-1 formaţia AS Roma. Golurile echipei milaneze au fost înscrise de Adriano (min. 10) şi Ibrahimovic (min. 62). Pentru AS Roma a marcat Taddei, în minutul 61. La Inter, Cristian Chivu a intrat pe teren în minutul 77, în locul lui Adriano.

Joi a fost programat meciul Lazio Roma - AC Torino, iar la 4 februarie se va disputa partida Juventus Torino - Napoli.
Mai multe articole despre:
Inter Milano semifinale Cupa Italiei Sampdoria