MENIU

Saint Patrick's, aproape o necunoscută pentru Steaua

Foto: NewsIn

Antrenorul Cristiano Bergodi speră să descifreze pe loc jocul irlandezilor de la Saint Patrick's, la meciul din Liga Europa. Deşi nu a avut la dispoziţie suficiente materiale informative despre irlandezi, tehnicianul italian este încrezător că Steaua va reuşi să se impună.

"Am fost surprins că Saint Patrick's a eliminat Krilia Sovetov. Sper să le citim jocul repede, sunt sigur că băieţii nu vor avea probleme în timpul partidei, chiar dacă nu cunoaştem prea multe despre ei. Avem jocul nostru şi vom încerca să ne impunem", a spus Bergodi într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul italian spune că jocul cu Saint Patrick's este cel mai important de până acum de la sosirea sa la Steaua.

"Meciul cu Saint Patrick's este foarte important pentru că ne apropiem de accederea în grupele Ligii Europa. Băieţii ştiu că trebuie să facem un joc mare, suntem pregătiţi şi avem încredere că vom obţine un rezultat bun, care ar fi benefic pentru o echipă cu mulţi tineri şi cu un antrenor nou. Respect Saint Patrick's pentru că a ajuns în play-off", a spus Cristiano Bergodi.

Tehnicianul italian şi-a avertizat jucătorii să trateze serios meciul cu Saint Patrick's: "Trebuie să avem grijă, să nu jucăm relaxaţi, aşa cum am făcut-o în returul cu Motherwell. Trebuie să luăm în serios partida şi să evoluăm la fel cum am făcut-o în turul cu Motherwell".

Cristian Tănase şi Sorin Ghionea nu vor face parte din lotul pentru turul cu Saint Patrick's, pentru că se recuperează în urma unor accidentări. Bergodi nu va putea conta nici pe Ducu Ninu, suspendat pentru cumul de cartoaşe galbene.

Prezent la conferinţa de presă de miercuri, atacantul Romeo Surdu a afirmat că îşi doreşte ca echipa să repete evoluţia bună din meciul tur cu Motherwell şi să tranşeze calificarea chiar pe Ghencea: "Nu ştim foarte multe despre Saint Patrick's, dar sper să ne calificăm din primul meci, pentru că ne dorim foarte mult".

Meciul Steaua - Saint Patrick's este programat joi, la ora 20.30, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Partida tur se va disputa cu porţile închise, după ce UEFA a amendat Steaua în urma incidentelor produse de suporterii roş-albaştrilor la turul cu Ujpest.