MENIU

Sabău: Vrem să obţinem prima victorie în Liga Europa

<descriere>

FC Timişoara joacă pentru palmares în meciul cu Ajax, în Grupa A a Ligii Europa.

Deşi mai au puţine şanse de calificare în primăvara europeană, timişorenii îşi doresc să câştige meciul de astăzi cu Ajax, pentru palmares.

\"Sunt multe de spus despre Ajax, o echipă cu tradiţie, care are rezultate foarte bune pe plan internaţional. Ne dorim să înregistrăm prima victorie în Liga Europa pentru că toţi aşteaptă de la noi să ne impunem. Trebuie să jucăm inteligent ca să câştigăm acest joc. Pentru mine e foarte important meciul chiar dacă e posibil să fie doar unul de palmares\", a declarat Sabău.

Sabău consideră că meciurile din campionat sunt mai importante în acest moment pentru timişoreni decât cele din Liga Europa.

\"Campionatul este mult mai important pentru noi, ne dorim să câştigăm titlul. Totuşi, îmi doresc mult să ne impunem în faţa lui Ajax pentru a avea măcar un meci câştigat în cupele europene. Matematic, mai avem şanse de calificare, dar e extrem de greu. Plus că Ajax nu va veni aici pentru un egal, ci să câştige, cunosc şcoala olandeză. Vom face totul pentru a înscrie şi noi pe teren propriu\", a mai spus Sabău.

Partida FC Timişoara-Ajax Amsterdam, din etapa a 5-a a Grupei A a Ligii Europa, se va disputa astăzi de la ora 22:05 pe stadionul Dan Păltinişanu.

Bănăţenii mai au şanse infime de calificare după ce au adunat doar două puncte, în timp ce \"lăncierii\" au nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a ajunge în 16-imile competiţiei.

Mai multe articole despre:
Ajax Ioan Ovidiu Sabău FC Timişoara Liga Europa