MENIU

Sabău: "S-a văzut o stare de teamă în echipă, trebuia să ne mulţumim cu un rezultat de egalitate"

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, duminică, după jocul cu Steaua, că este dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi şi susţine că la modul în care aceştia au jucat bănăţenii ar fi trebuit să fie mulţumiţi cu un rezultat de egalitate.

"Trebuia să pierdem un meci până la urmă, dar îmi pare rău că s-a întâmplat cu Steaua. Nu a mers nimic, am jucat modest, iar la cele câteva ocazii pe care le-am avut nu am marcat. La cum au decurs lucrurile şi la cât de timizi am fost, trebuia să ne mulţumim cu un egal. S-a văzut o stare de teamă în echipă. Poate ne-am dorit prea mult şi de aceea nu a ieşit nimic. Nu cred că se poate vorbi de ghinion. Trebuie să mergem mai departe, pentru că doar oamenii slabi cedează şi nu continuă drumul. Trebuie să fim puternici, pentru că nu putem avea mereu doar victorii", a spus Sabău.

Antrenorul a adăugat că Pantilimon nu poate fi învinovăţit pentru acest eşec şi a precizat că mai supărat este pe Bourceanu: "Sunt supărat în general pe ce s-a întâmplat, pe joc, pe rezultat, dar şi pe Bourceanu, pentru că nu trebuia să fie eliminat. Nu aici s-a pierdut jocul, chiar dacă ce a făcut el este impardonabil. Pantilimon a greşit, dar au fost şi meciuri când ne-a salvat. El a scăpat mingea, dar până la acel şut au greşit ceilalţi jucători pentru că nu l-au atacat pe Dayro şi l-au lăsat să şuteze".

În legătură cu faptul că publicul timişorean i-a cerut demisia, Sabău a afirmat că respectă fanii şi nu vrea să intre în conflict cu aceştia, indiferent de scandările lor: "Publicul cere mult, toţi vrem să câştigm campionatul, sunt mari pretenţii, iar jucătorii simt şi ei această încărcătură şi vor, dar câteodată nu putem mai mult. Încerc să îmi fac meseria şi voi respecta publicul chiar dacă mi-a cerut demisia, pentru că vreau să îmi aduc aminte de momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună".
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Sabău FC Timişoara