MENIU

Sabău: \"E o victorie importantă, puţine echipe se pot impune la Mediaş\"

<descriere>

FC Timişoara s-a impus la scor la Mediaş, 6-2 cu Gaz Metan, iar antrenorul oaspeţilor a declarat că scorul nu i se pare drastic în comparaţie cu jocul prestat de elevii săi. Sabău e de părere că diferenţa de pe tabelă putea fi şi mai mare.

\"E prea mare scorul la cum au decurs lucrurile? Nu se poate pune în discuţie rezultatul şi nici jocul nostru. Noi am venit aici să câştigăm, să luăm toate punctele, nu ne-am gândit la nimic altceva. Am avut şi acel avantaj numeric în partea a doua, dar e o victorie importantă, pentru că puţine echipe se pot impune la Mediaş. Am întâlnit o echipă matură, care s-a omogenizat în ultimii ani, de când evoluează în aceeaşi formulă. La penalty-ul lor, am înţeles că Bud a căzut fără să fie atins, dar asta nu mai e atât de important. Pe mine m-a afectat faptul că, deşi eram în superioritate numerică şi înscrisesem de 30 de secunde, le-am permis medieşenilor să îşi creeze o astfel de ocazie. Le doresc mult succes gazdelor, care au adunat până acum 19 puncte, mă bucur pentru ce au realizat până acum. Sper ca acest eşec să nu îi demoralizeze, formează o echipă la care eu ţin foarte mult, pe care am antrenat-o\", a declarat Sabău, la finalul partidei.

De partea cealaltă, tehnicianul gazdelor, Cristian Pustai, a fost de părere că greşeala lui Lazăr din finalul primei reprize, când a comis un henţ în careu şi a fost eliminat, a fost decisivă pentru stabilirea rezultatului final. \"Am avut foarte mulţi jucători indisponibili pentru acest meci, echipa a jucat la 70 la sută din capacitate. Din păcate, a fost acea mare greşeală a lui Florin Lazăr. I-am spus să nu mai facă aşa ceva niciodată. Mai bine intram cu 1-2 la pauză, dar jucam în 11 oameni până la final. Atunci s-a terminat practic jocul, pentru că am mai avut doar 15 minute potenţă\", a opinat acesta.

FC Timişoara s-a impus, duminică, în deplasare, scor 6-2, în faţa lui Gaz Metan Mediaş, într-un joc din cadrul etapei a 16-a, în care sibienii au evoluat timp de o repriză în inferioritate numerică, perioadă în care echipa lui Sabău a înscris de patru ori.

Mai multe articole despre:
Liga I Sabău Gaz Metan Mediaş FC Timişoara