MENIU

Sabău contestă victoria Timişoarei şi acuză arbitrajul

Foto: NewsIn

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, contestă victoria formaţiei FC Timişoara şi este de părere că greşelile de arbitraj şi-au pus amprenta asupra scorului final al meciului de sâmbătă.

"La egalitate numerică nu pierdeam. Nimeni nu poate spune că n-am jucat mai bine decât Timişoara. În prima repriză numai în jumătatea lor s-a jucat şi nici nu ne-am făcut probleme că nu vom câştiga. Lucrurile mergeau în favoarea noastră, chiar dacă Timişoara e o echipă valoroasă. Au învins în prelungiri, dar cred că noi meritam să câştigăm jocul", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, care susţine că Gloria a avut "două lovituri de la 11 metri neacordate în prima repriză".

În final, Sabău i-a ironizat pe cei care acuză Gloria de jocuri strategice: "Mergem înainte şi vedem ce se va întâmpla. Se acoperă tot, iar de maniera de arbitraj nu se vorbeşte nimic. Suntem prea mici, Gloria e prea mică. Se scrie doar de blat, că dăm meciul lui Dinamo sau Rapid, noi dăm meciuri la toată lumea şi ne interesează să retrogradăm".

Gloria Bistriţa a pierdut cu scorul de 0-1 meciul cu FC Timişoara, din etapa a 27-a a Ligii I, după ce a primit gol în minutul 90+1.