MENIU

Sabău: "A fost un joc pe care trebuia să-l fi câştigat"

Foto: NewsIn

Antrenorul Astrei Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, miercuri, după calificarea în sferturile Cupei României, că formaţia sa a dat un exemplu de sacrificiu în meciul cu FC Timişoara, dar a avut şi noroc. De partea cealaltă, Sabău a afirmat că Timişoara ar fi meritat victoria şi calificarea în sferturi.

"A fost nu numai un meci bun, ci şi un exemplu de cum se obţine o calificare. Echipa merită toate felicitările. Este adevărat însă că am avut şi puţină şansă cu acea eliminare a lui Borbely", a declarat Napoli.

Tehnicianul italian a mai spus că se teme de jocul din campionat cu Ceahlăul, pentru că "s-a risipit multă energie azi, cu Timişoara, care s-ar putea plăti în meciul de sâmbătă". "Este o partidă capitală, pe care trebuie neapărat să o câştigăm", a mai adăugat antrenorul italian.

De partea cealaltă, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat dezamăgit că echipa sa a ratat calificarea în sferturi, în ciuda faptului că a ratat numeroase ocazii de gol. "A fost un joc pe care trebuia să îl fi câştigat, dacă e să luăm în calcul marile ocazii de gol pe care le-am ratat. Să nu uităm că la scorul de 1-1 am ratat singuri cu portarul de două. Am controlat terenul cu efort şi ambiţie, dar nu toţi jucătorii au făcut asta. Am luptat, dar la loviturile de departajare se pare că nu am fost cel mai inspirat", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Formaţia Astra Ploieşti s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a eliminat-o în optimi pe finalista ultimei ediţii, FC Timişoara, în urma executării loviturilor de departajare. La finalul celor 90 de minute scorul a fost 1-1, iar după prelungiri tabela arăta 2-2. La loviturile de departajare, Astra s-a impus cu scorul de 5-4, după executarea a 9 serii de lovituri.