MENIU

Sabău a demisionat de la Gloria Bistriţa!

Foto: NewsIn

Ioan Ovidiu Sabău a demisionat de la Gloria Bistriţa, informează site-ul oficial al grupării ardelene. Sabău era cel mai longeviv tehnician din Liga I, fiind de patru sezoane pe banca Gloriei.

"Am considerat că după patru ani a sosit momentul pentru o nouă provocare, la un alt nivel. Vreau să-i mulţumesc domnului preşedinte Jean Pădureanu, pentru că în toţi aceşti ani a ştiut să mă protejeze, să mă susţină, să mă ajute să mă maturizez ca antrenor şi pentru faptul că nu m-a compromis niciodată. Înţelegerile pe care le-am avut cu dânsul şi le-a respectat de fiecare dată. Aş vrea ca toţi cei care îşi încep cariera de antrenor să aibă un astfel de om lângă ei. Îmi pare foarte rău că las în urmă un astfel de om, căruia îi sunt recunoscător. Gloria, într-adevăr, mi-a dat foarte mult", a declarat Ioan Ovidiu Sabau, pentru site-ul oficial al Gloriei Bistriţa.

"Conform înţelegerii de acum patru ani, atunci când una dintre părţi vrea să renunţe, acest lucru se va întâmpla. Cu părere de rău şi de o parte şi de alta, acest lucru s-a întâmplat. Ioan Ovidiu Sabău nu a mai dorit să continue la Gloria. Decizia domnului Sabau a fost adusă la cunoştinţa Consiliului Director, vineri, 12 iunie. Consiliul Director a luat în discuţie comportarea şi rezultatele obţinute, bune şi foarte bune. Ne despărţim cu părere de rău. Vom căuta cele mai bune soluţii pentru a suplini plecarea lui Ioan Ovidiu Sabău”, a spus şi preşedintele Consiliului Director al ACF Gloria 1922 Bistriţa, Jean Pădureanu.

Ioan Ovidiu Sabău (41 de ani) a antrenat echipa Gloria Bistrita de-a lungul a patru editii de campionat: 2005/2006 (locul 11), 2006/2007 (locul 6), 2007/2008 (locul 10) si 2008/2009 (locul 13), palmaresul său în Liga I fiind de 132 de meciuri, dintre care 49 de victorii, 26 de egaluri si 57 de infrangeri, golaveraj 135-153, 173 puncte.

Fostul internaţional a condus Gloria şi în doua ediţii ale Cupei UEFA Intertoto (2005/2006 şi 2007/2008), adunând trei victorii, un egal şi patru înfrângeri.

În Cupa Romaniei, palmaresul său cuprinde o victorie, trei remize şi doua eşecuri.

Mai multe articole despre:
demisie Gloria Bistriţa Ioan Ovidiu Sabău