MENIU

Să vezi ce n-a văzut Parisul, doar la Bucureşti DE RESCRIS

FOTO: RTV

Să vezi ce n-a văzut Parisul? Nu la Paris, ci la Bucureşti. Primarul Parisului va pune la dispoziţia locuitorilor o flotă de 4.000 de maşini electrice care să fie închiriate. Şi va amplasa şi staţii de încărcare a bateriilor. Astfel se rezolvă problema poluării, adică francezii respiră aer mai curat. Iar în al doilea rând oamenii nu vor mai fi nevoiţi să-şi cumpere propria maşină, aşa că şi traficul parizian mai respiră.

Pe lângă plopii fără soţ, au apărut câţiva palmieri. A fost o apariţie scumpă şi sporadică. Palmierii din Capitală au fost furaţi cât ai zice peşte. Nu de oriunde, ci chiar la kilometrul 0: la Universitate. Şi nu orice palmieri, căci vorbim de o specie italienească cu un preţ pe măsură: 30.000 de euro.

Inspirat din Lacul Lebedelor, primarul general a adus lebedele şi alte păsări rare în Bucureşti. O investiţie de 100.000 de euro. La secţiunea Ţara arde şi baba se piaptănă, avem în proiect deocamdată cea mai mare fântână din europa localizată în parcul Herăstrău şi interzicerea jocurilor în grupuri mai mari de cinci persoane pe preţioasa iarbă din parcuri.

Să nu uităm girafele din iarbă ale lui Piedone şi de bordurile noi nouţe pe care ţi-e milă să calci. Şi dacă totuşi calci pe ele, în sectorul 3, nu-i problemă. Negoiţă le schimbă imediat, că doar, naşu Videanu să trăiască. Şi bordurile lui minunate.