MENIU

S-a reluat războiul Becali-Stoica: \"MM e manager general la tuns iarba\"

<descriere>

Finanţatorul Stelei a declarat că îl va transfera pe Marius Bilaşco în ciuda opoziţiei fostului să angajat.

Succesul obţinut de Unirea Urziceni în Liga Campionilor, în contrapondere cu eşecul Stelei în Liga Europa, l-a pus pe gânduri pe Gigi Beeali. Acesta a declarat că vrea să cumpere jucători aflaţi pe statele de plată ale prietenului Dumitru Bucşaru.

Primul dorit este atacantul Marius Bilaşco, jucător crescut la şcoala regretatului Nicolae Dobrin, însă se opune fostul manager din Ghencea, Mihai Stoica.

\"Mihai Stoica e manager general nu ştiu la ce, la tuns iarba, pentru că el nu are drept de semnătură nici măcar pe un euro. El acolo e un fel de animator. Dacă îl vreau pe Bilaşco, îl iau imediat. Frunză îmi place ca jucător, dar depinde ce se va întâmpla, vedem. Cu Bucşaru acum am vorbit. Mi-a zis: \'Băi, Gigi, discutăm mâine, poimâine\" a declarat Gigi Becali, citat de Sport.ro.

Replica lui MM Stoica a venit imediat: \"Gigi Becali e interesat de Bilaşco? Şi eu sunt interesat de Nicoliţă, Surdu, Szekely, Stancu, Kapetanos şi Petre Marin. Dacă tot facem băşcălie, să facem cu toţii. O fi Gigi interesat de jucătorii noştri, dar sunt foarte scumpi, au făcut opt puncte în Ligă\".

Gigi Becali se bazează pe datoria de circa cinci milioane de euro pe care patronul Urziceniului o are faţă de el, Gazeta Sporturilor susţinând că scadenţa plăţii este 24 decembrie.